Login

Use Facebook or an email

or

Forgot your password? Reset

Don't have account? Signup

Signup for free

Use Facebook or an email

or
By signing up you agree to the Terms & Conditions and Privacy & Policy

Reset password

Enter email to reset password

Already have account? Login
Don't have account? Signup
×

Managementul si colectarea abstractelor joaca un rol crucial in planificarea profesionala a unei conferinte si in implementarea ei. Sistemul XTag de management si colectare a abstractelor ajuta organizatorul in fiecare etapa a procesului: colectarea abstractelor, transmiterea acestora catre evaluatori, managementul procesului de revizuire, completarea programului conferintei si chiar editarea brosurii cu abstracte.

Sistemul de management al abstractelor – cum functioneaza?

Managementul abstractelor la conferintele si congresele stiintifice include o serie de etape, de la anuntarea termenelor de trimitere a abstractelor, colectarea acestora, pana la rezultatul final – programul conferintei si redactarea brosurii cu abstracte.

Sistemul de management al abstractelor genereaza date de logare pentru fiecare autor inscris. Cererea privind termenele de primire a abstractelor este trimisa autorilor cu date de acces si adresa unde aceste abstracte trebuie trimise. Acest formular este legat de site-ul conferintei si asigura completarea tuturor detaliilor celui care trimite abstractul, precum si conformitatea cu regulilor si limitarilor de scriere. Dupa trimiterea abstractului, un e-mail de confirmare este trimis automat de sistem. Autorul se poate loga in sistem si face modificari la abstractul trimis pana la o data stabilita in prealabil de organizator.

La finalizarea procesului de primire a abstractelor, organizatorul transmite abstractele evaluatorilor. Sistemul de management al abstractelor permite organizatorului sa stabileasca numarul de evaluatori necesar per abstract, sa formuleze intrebari de ghidare pentru evaluatori si sa stabileasca un sistem de notare. Dupa toate acestea, evaluatorii se logheaza in sistem si incep evaluarea abstractelor trimise. Acest lucru se intampla sub supervizarea organizatorului, care poate edita evaluarile in orice moment. La finalizarea evaluarii, sistemul de management al abstractelor va calcula notele evaluatorilor conform unei formule predefinite, astfel incat comitetul conferintei sa poata utiliza aceste informatii pentru a accepta sau refuza un abstract.

Interfata sistemului de management al abstractelor face ca procedura de stabilire a programului conferintei si editarea brosurii cu abstracte sa fie una simpla si accesibila. Mai mult, platforma ofera acces la datele conferintei, prezentari si sesiuni paralele, permite exportarea brosurii in diferite formate si, dupa caz, poate chiar prezenta cartea si programul conferintei din interiorul aplicatiei si website-ului. Acest sistem este aplicabil si pentru orice concurs de lucrari, eseuri.