Login

Use Facebook or an email

or

Forgot your password? Reset

Don't have account? Signup

Signup for free

Use Facebook or an email

or
By signing up you agree to the Terms & Conditions and Privacy & Policy

Reset password

Enter email to reset password

Already have account? Login
Don't have account? Signup
×

I have no idea how I managed to hold conferences without the XTag application.

Ayelet

Tel Aviv University

Participants keep praising me for the technological capabilities they have been offered at the conference I have organized.

Tali

Tali Pais productions

This is a real game changer. This application is a must for every conference.

Omer

Meda Conferences

Iata doar cateva testimoniale din partea celor mai buni organizatori de conferinte din Israel ce demonstreaza gradul de satisfactie pe care aplicatia xTag il ofera.

Aplicatia XTag, este disponibila gratuit prin App Store si Google Play, si este un intrument tehnologic modern care imbunatateste managementul conferintei si experienta participantilor. Aplicația este parte integranta a sistemului de management al conferintei. Cu ajutorul ei, sa manageriezi un eveniment devine o experienta usoara. Printre altele, organizatorul beneficiaza de posibilitatea de scoate analize, rapoarte si statistici in timp real, precum numarul de participanti si detaliile lor complete, cine a sosit si cine nu. Organizatorii pot incarca programul conferintei in aplicatie si introduce schimbari si actualizari in timp real ce vor fi vizionate autormat de toti participanrii inscrisi.

O astfel de aplicatie raspunde tuturor nevoilor participantilor la evenimente precum seminarii, conferinte si congrese din lumea intreaga. Aplicatia noastra face din eveniment unul interactiv, oferind participantilor posibilitatea de a fi in permanenta informati cu privire la program, prezentari si vorbitori. Participantii pot de asemenea completa formulare de feedback, pot adresa intrebari si primi informatii privind sponsorii evenimentului prin aceeasi aplicatie. In plus, aplicatia permite ca cei inscrisi sa isi trimita mesaje tip chat, sa stabileasca intalniri in timpul evenimentului, sa descarce carti de vizita, sa adauge prieteni, sa impartaseasca fotografii de la conferinta etc. Folosind aplicatia, participantii cresc semnificativ beneficiile participarii la eveniment, pe toate planurile.