Login

Use Facebook or an email

or

Forgot your password? Reset

Don't have account? Signup

Signup for free

Use Facebook or an email

or
By signing up you agree to the Terms & Conditions and Privacy & Policy

Reset password

Enter email to reset password

Already have account? Login
Don't have account? Signup
×

Agenda intalnirilor dintre participanti – agenda de intalniri “on-line”

Un element important al produsului XTag in managementul procesului de inregistrare la conferinte sau la evenimente il reprezinta activarea serviciilor online in avans, pentru a sprijini implementarea activitătilor din cadrul agendei. Folosirea website-ului ca baza de date permite cunoasterea in avans a profilului de afaceri al fiecarui participant, precum si stabilirea de intalniri in timpul conferintei (networking). Aceasta este una din aplicatiile cele mai uzitate, ce mareste semnificativ valoarea adaugata a evenimentului dumneavoastra.

Utilizarea si accesarea agendei intalnirilor dintre participanti prin intermediul website-ului conferintei si a aplicatiei este usor de folosit.

Managementul agendei intalnirilor dintre participanti – cum functioneaza?

Participantii care se inregistreaza in avans la o conferinta, isi vor completa in formular profilul de afaceri ce cuprinde aspect personale si profesionale, permitand astfel celorlalti participanti sa afle la ce tip de intalniri doreste participantul respectiv sa fie prezent si ce persoane au preferinte din aceeasi arie de interes.

Fiecare participant primeste datele de acces securizat in aplicatia conferintei, ca o procedura standard de inregistrare. Prin intermediul aplicatiei participantul poate sa-si gestioneze calendarul propriilor intalniri. Folosind aplicatia conferintei, participantul poate vizualiza detaliile celorlalti participanti si isi poate stabili intalniri cu acestia si viceversa. Stabilirea intalnirilor este posibila atat inaintea cat si in timpul conferintei.

Utilizarea unei aplicatii de management al agendei intalnirilor dintre participanti genereaza oportunitati de colaborare si socializare pentru toti participantii.

Este important de retinut ca utilizarea unei astfel de aplicatii pentru management a agendei intalnirilor dintre participanti permite pe de o parte sincronizarea intalnirilor pentru a satisface toate cerintele precum si folosirea in mod constant a bazei de date a participantilor la eveniment. Aplicatia are o interfata inteligenta si este usor de utilizat.