Login

Use Facebook or an email

or

Forgot your password? Reset

Don't have account? Signup

Signup for free

Use Facebook or an email

or
By signing up you agree to the Terms & Conditions and Privacy & Policy

Reset password

Enter email to reset password

Already have account? Login
Don't have account? Signup
×

Aplicatia xTag ofera o solutie eficienta pentru managementul activitatilor recreative (cazare, masa, transport, vize, preluari aeroport etc). Cu XTag, se pot gestiona proceduri complexe de inregistrare aplicabile la toate tipurile de evenimente ce colecteaza prin formular date despre tururi turistice, cazare, zboruri și transport, o solutie care permite evitarea de erori si greseli de programare.

Impreuna cu clientul, specialistii xTag planifica procesul de pre-inregistrare pana la cele maiimici detalii, definesc toate posibilele aranjamente pentru fiecare modul si construiesc un formular de inregistrare complex, ce include pe langa optiuni de centralizare date, raportari, plati, buget si eliberarea automata de facturi la nevoie.

Organizatorul evenimentului va beneficia de acces la o platforma avansata de management pentru imbarcare si transport. Prin aceasta platforma, organizatorul are acces la informatii actualizate privind participantii inregistrati si stadiul in care acestia se afla. In plus, organizatorul poate adAuga, modifica sau elimina opTiuni, poate revizui profitul Si pierderile bugetare, poate exporta cu usurinta informatii în MS-Excel, cu toate sectiunile posibile, si multe alte facilitati.