Login

Use Facebook or an email

or

Forgot your password? Reset

Don't have account? Signup

Signup for free

Use Facebook or an email

or
By signing up you agree to the Terms & Conditions and Privacy & Policy

Reset password

Enter email to reset password

Already have account? Login
Don't have account? Signup
×

Statiile automate de inregistrare sunt o solutie eficienta si inovativa pentru evenimentele peste 300 de participanti. Acestea dau participantilor la conferinte sau vizitatorilor la expozitii posibilitatea de a se inregistra independent, tastandu-si datele pe un ecran touch ce duce la printarea unui ecuson de acces cu datele personale.

Statiile automate de inregistrare pot fi folosite atat pentru cei pre-inregistrati cat si pentru participanti noi. Participantii pre-inregistrati se pot regasi usor in sistem si isi pot genera un ecuson. Cei care doresc sa se inregistreze pe loc trebuie sa isi adauge datele personale. Eliberarea unui ecuson este posibila doar dupa introducerea tuturor datelor, conform programarii facute de managerul de eveniment.

Statiile automate de inregistrare sunt parte din sistemul complet de inregistrare la conferinta dezvoltat de Xtag, prin urmare aplicatia noastra unica este total sincronizata atat cu desk-urile de inregistrare cat si cu statiile automate de inregistrare. Folosind aplicatia pe smartphone, managerul conferintei poate vizualiza datele statistice complete privind inregistrarile prin statii automate, oricand si oriunde.