Login

Use Facebook or an email

or

Forgot your password? Reset

Don't have account? Signup

Signup for free

Use Facebook or an email

or
By signing up you agree to the Terms & Conditions and Privacy & Policy

Reset password

Enter email to reset password

Already have account? Login
Don't have account? Signup
×

Realizarea de mini site-uri pentru conferinte si expozitii – Specialitatea Noastra

XTag creaza si intretine site-uri pentru conferinte si expozitii, ridicand evenimentele la un cu totul alt nivel, din toate punctele de vedere. Metoda noastra de operare asigura integrarea totala a evenimentului in agenda organizatorilor si participantilor, rezultatele continuand sa se vada mult timp dupa incheierea evenimentului, pana la organizarea urmatorului.

Producatorii de evenimente si organizatorii de conferinte pot folosi pagina de internet atat ca pe o platforma de informare cat si ca o platforma operationala sprijinim managerul conferintei in toate etapele organizatorize - incarcarea agendei conferintei, a listei invitatilor speciali si a vorbitorilor, a descrierii sponsorilor, trimiterea de newslettere catre baze de date, sistem de inregistrare cu plata online prin card, generarea de cupoane, managementul listei participantilor, raportari etc. toate printr-o interfata prietenoasa si usor de administrat. In plus, putem importa si manageria prin intermediul aceleiasi interfete bazele de date ale clientului de la conferinte trecute pentru promovarea evenimentelor curente, dar si realiza statistici privind caracteristicile participantilor si nivelul lor de interes fata de anumite activitati si prezentari din cadrul agendei.

Persoanele interesate sunt impartite in doua mari grupuri: cei care ajung la site dupa cautari si cei care ajung la site prin invitatia primita de la fosti participanti sau clienti. Persoanele interesate primesc informatii complete despre eveniment, program si agenda, vorbitori si sponsori, cai de acces si hoteluri, precum si un proces facil si eficient de inregistrare.

La inregistrare, participantii primesc un cod de bare la adresa de e-mail furnizata. La eveniment, organizatorii parcurg procedura de inregistrare foarte repede si foarte eficient. Ecusonul contine detaliile fiecarui participant, precum si codul sau de bare. La scanare, codul ne conduce la profilul participantului din formularul de inregistrare. Conferinta devine astfel nu doar un loc de invatare si de dobandire de noi cunostinte, ci si o platforma de promovare a afacerilor si de relationare. Aceasta este esenta unui sistem eficient de inregistrare: a crea legaturi intre baza de date si continutul conferintei, conform informatiilor furnizate de catre participanti.